MEDLEM

Medlemskap

Som medlem bidrar du till att stödja vår förening och hjälper oss fortsätta driva hälsofrämjande projekt  som ger oss möjligheter att tillsammans med sjukhuset i Kolandoto ge människorna i Shinyanga regionen i Tanzania en bättre vård och möjlighet till ett hälsosammare liv!

Du kan ge en gåva, bli medlem, månadsgivare eller kanske arbeta som volontär. Vi välkomnar alla att bidra! Alla kan inte göra allt men alla kan göra något beroende på de förutsättningar man har. Vare sig du är privatperson eller företagare så är Involvaid något för dig!

Vill du arbeta som volontär?

Involvaid speglar för oss delaktighet och samarbete. Vi vill involvera människor i hjälparbete, både om man har behov av stöd eller har möjlighet att stödja. Att se saker ur ett annat perspektiv än man är van vid, lära känna en ny kultur och vara en del av en annan vardag, att kunna utbyta  erfarenheter och få nya vänner är roligt och utvecklande.

På sjukhuset i Kolandoto ser man gärna fler volontärer som kan delge sina kunskaper och hjälpa till att utveckla vården.

Arbetar du hellre på hemmaplan?
Det går också bra och vi är glada för nya medarbetare som kan arbeta med våra projekt och hjälpa till att driva dem framåt med ny energi och nya infallsvinklar.

Vill du bli involverad?

Kontakta Oss

Vill ert företag hjälpa oss att hjälpa andra?

Ett litet stöd från Er gör stor skillnad för någon annan. Stöd i form av ekonomiska bidrag, material eller andra tjänster är alla lika välkomna och betydelsefulla. Ditt företag kan vara med och förändra framtidsutsikterna för många människor som växer upp och lever under helt andra förutsättningar än de som vi tar som en självklarhet.

För oss på Involvaid är det viktigt att ni som samarbetspartners känner delaktighet då ni stödjer oss. Återkoppling om hur just ert stöd gjort skillnad är en självklarhet och ni är viktiga för att vi ska kunna göra skillnad för andra!

Vi kommer gärna ut och föreläser hos er om organisationen och våra projekt samt vad just ni skulle kunna bidra med.

Kontakta oss så vi kan prata om vad vi kan göra tillsammans!

Kontakta Oss

Välkommen på årsmöte!

När? Onsdagen den 27 mars 2024, kl 20.00
Var? Via Skype

Meddela din närvaro senast den 20 Mars via mail info@involvaid.com. Du får då länken till mötet!

Vill du få tillgång till förvaltningsberättelsen? Maila info@involvaid.com

Vänlig hälsning

Involvaids styrelse

Kontakta OssDagordning